PROUD - Platforma pro rovnoprávnost, uznání a diverzitu

PROUD - Platforma pro rovnoprávnost, uznání a diverzitu

platforma pro
rovnoprávnost,
uznání a diverzitu

logo
  • Logo ILGA Europe
  • Logo Open Society Foundations
  • Logo Velvyslanectví USA v Praze
  • Logo LUSH Fresh Handmade Cosmetics

Nedávno se PROUD stal členem internetové rodiny GIVT a rozšířil tak možnosti financování svých projektů prosazující zájmy LGBT lidí. GIVT vám nejen umožňuje nakoupit online u vašeho oblíbeného prodejce, ale zároveň při nákupu máte také možnost přímo podpořit neziskové organizace. Přitom nezaplatíte ani korunu navíc!

Nike

I když u nás je tento systém podpory neziskového sektoru ještě stále v začátcích, na západě už se stal každodenní samozřejmostí. Na internetových stránkách GIVTu jednoduše najdete webové stránky obchodu, ve kterém chcete nakupovat, a tento nákup spárujete s podporou PROUDu. Z každého vašeho nákupu jde předem dané procento přímo na podporu našich projektů. Své oblíbené nákupy oblečení na ZOOT, bot na Baťa nebo objednávky jídla na DameJidlo.cz můžete právě teď spojit s podporou, která má smysl.

proud petra

Nejjednodušší cesta: Stáhněte si zde naši aplikaci, díky které při nákupu přes internet už nikdy nezapomenete podpořit PROUD. Pokud si aplikaci nainstalujete, kdykoliv navštívíte e-shop, na kterém je možnost nákupu přes GIVT, aplikace vás na tuto možnost upozorní. 

Sami si na tento druh podpory „kup a podpoř“ zvykáme, ale přišli jsme na to, že z nákupu čehokoli máme hned větší radost. Zkuste i vy podporu přes GIVT s námi a dejte internetovému nakupování nový rozměr! Nejlepší na celé věci je, že uděláte dobrý skutek a přitom nezaplatíte ani o korunu navíc. 

 

 



FaLang translation system by Faboba